Lasmachines kopen, gloednieuw of gereviseerd?

De gemiddelde lasser wiens beroep het is of die het voor een hobby doet zal weten wat hij moet hebben. Echter hoeven dat niet altijd perse gloednieuwe lasmachines te wezen. Dit omdat een gereviseerde lasmachine ook naar behoren functioneert en bespaart in de kosten. Soms kan dit voor zowel de deskundige als hobbyist een uitkomst wezen. Als ZZP-er, Hobbyist of bedrijf kan het namelijk een besparing opleveren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden naar gloednieuwe of gereviseerde lasmachines? Dan zit u bij Visser Las/ Snijtechniek aan het juiste adres! Zij zijn namelijk hierin gespecialiseerd en verkopen alles wat u wensen kunt wat lassen betreft. Zo vindt u bij hen al u benodigdheden, zowel nieuw als gereviseerd.

Wat is voor mij het beste?

Er zijn meerdere factoren die een rol spelen in het aanschaffen van lasmachines. Zo kan het uitmaken welke type u nodig heeft en welk doeleind het heeft. Zo zijn er diverse varianten te onderscheiden welke u waarschijnlijk wel zult kennen. Denkt u hierbij aan de MMA, TIG en MIG lasmachines en ook de Plasma snijmachines.

Daarnaast speelt uw budget ook een rol in de aanschaf van een lasapparaat. Als u niet teveel wilt spenderen hieraan omdat het bijvoorbeeld een hobby is, dan is dit ook zeker mogelijk. Zeker omdat een lasapparaat niet voor iedereen even goedkoop oogt. Dan is een gereviseerde lasmachine van bekende en gewaardeerde merken zeker een uitkomst.

Gereviseerde lasmachines

De gereviseerde lasapparatuur werkt na revisie weer net zo goed als een nieuw apparaat. Dit is omdat de slijtage gevoelige onderdelen vervangen zijn en de integriteit gecontroleerd wordt. Zo bent u verzekerd van een lasapparaat van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn deze ook van breed gewaardeerde merken als SELCO, KEMPPI, Miller of CEA. Op deze manier kunt u voordelig een nieuwe lasmachines aanschaffen! Ideaal toch?

Bestellen en contact

Bent u benieuwd naar het complete aanbod van lasmachines bij Visser Las/ Snijtechniek? Neemt u dan gerust eens een kijkje in hun webshop of bel even, zij staan u graag te woord!