Laminaat Gouda

Laminaat Gouda

Laminaat, wie kent het niet? De vloerwereld wordt al jaren gedomineerd door laminaat en dat heeft een goede reden. Parketspecialist Gouda is gespecialiseerd in deze populaire vloersoort en helpt u graag bij het maken van uw keuze!

Laminaat

Parketspecialist Gouda is gespecialiseerd in veel verschillende soorten vloersoorten, waaronder dus ook laminaat. Gouda is gemakkelijk bereikbaar voor zowel mensen binnen als buiten de omgeving, waardoor Parketspecialist echt voor iedereen geschikt is. We huisvesten veel kennis en deskundigheid op het gebied van laminaat en dat is dan ook de reden waarom veel mensen graag onze winkel bezoeken wanneer ze op zoek zijn naar deze vloersoort.

Een laminaatvloer heeft een hart van watervast verlijmde HGF plaat. De kunststof toplaag wordt voorzien van een design, meestal een ‘houtlook’, en soms van een reliëf waardoor laminaat tegenwoordig bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. Sommige vloerdelen zijn in extra brede maten met V-groef verkrijgbaar, waardoor de kwaliteit en uitstraling van de vloer nog beter is.

Voordelen

Het aanschaffen van laminaat brengt veel voordelen met zich mee. Zo is het eenvoudig aan te leggen en is het gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Ook gaat laminaat zeer lang mee, waardoor het een stuk goedkoper is dan andere houtsoorten. Een nadeel is dat het gehoriger is dan houtsoorten, maar dit is op te lossen met behulp van een goede ondervloer. Hetzelfde geldt voor het koude gevoel.

 

Laminaat Gouda = Parketspecialist Gouda

De Parketspecialist, de specialist in massief hout/-, lamelparket, laminaat, vinyl en kurkvloeren! Een echt familiebedrijf met een vloer voor elk budget. Of u nu zoekt op Kurkvloeren Gouda, Laminaat Gouda of houten vloer Gouda, de Parketspecialist Gouda heeft het! U kunt uw vloer laten plaatsen door onze vakmensen of er voor kiezen om de vloer zelf te plaatsen.

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze laminaatvloeren, of wilt u simpelweg advies of een vraag stellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of onze winkel in Gouda te bezoeken.

This entry was posted in .