Koffiebar huren bij de enige echte Barista Company!

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn tot een koffiebar huren voor u? Dan bent u bij de Barista Company aan het juiste adres geland! Zij zijn namelijk gespecialiseerd en weten hier alles van af. Zij zijn dan ook echte koffiemeesters en houden daarnaast ook van thee en smoothies. Zij staan dan ook voor veel van hun klanten klaar.

En klaar staan voor iemand doen zij graag. Niet alleen voor de klant maar ook uw bezoeker. Zo staan zij op feesten, evenementen, beurzen en congressen klaar voor iedereen wie koffie wilt. Daarnaast is deze koffie ook nog eens van uitstekende kwaliteit

Koffiemeesters

De barista’s van de Barista Company zijn echte koffiemeesters. Wat barista letterlijk vertaald betekend uit het Italiaans. Echter noemen zij zichzelf vaker koffie-nerds. Omdat zij alles weten van koffie en het zelf dan ook echt helemaal geweldig vinden.

Zij kennen alle technieken en trucjes voor een heerlijk kopje koffie. Denkt u aan een heerlijk regulier kopje koffie, espresso of cappuccino met prachtige latte-art. Zo wordt van de koffie een koffiebeleving gemaakt. Niet alleen op gebied van smaak maar ook van de techniek, kunst en liefde welke erin zit. Koffie drinken wordt simpelweg een koffie beleving!

Koffiebar huren

Een koffiebar op uw evenement, feest of beurs is een hele beleving. Daarnaast kunnen deze professionals ook nog eens snel serveren. Zo kunnen zij met deze koffiebar zo’n 1500 heerlijke kopjes koffie en thee aan uw gasten serveren. En dat is snel. Deze mensen zijn kortom echte catering helden. Zo kunt u als gast op uw eigen evenement wezen zonder omkijken naar catering!

Naast hun specialiteiten die zij bieden bij het koffiebar huren is er nog veel mogelijk. Zo kunt u ook kiezen voor de foodtruck of smoothie bar. Hier kunt u diverse specialiteiten combineren als: kers verse smoothies met groenten, fruit, sappen, zuivel en kruiden welke tot een heerlijke blend samenkomen.

Contact

Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden zij u nog meer te bieden hebben? Bezoekt u dan gerust eens hun website of bel even, zij staan u graag te woord!