Kabeltester

 

Het belang van een kabeltester

Met een kabeltester kunt gemakkelijk de geleiding meten in uw bekabeling. Dit kan zeer nuttig zijn omdat er tijdens het aanleggen van de bekabeling veel fout kan gaan: een verkeerde verwisseling, een onbedoelde onderbreking of kortsluitingen zijn vaker regel dan uitzondering. Voor mensen die zelf hun bekabeling hebben aangelegd is deze kabeltester feitelijk onmisbaar.

Soorten

InfraTEL heeft een groot aanbod van verschillende soorten kabeltesters, waardoor u gegarandeerd een geschikte kabeltester kunt vinden. Voor iedere situatie is een andere kabeltester vereist, en daarom is het belangrijk dat u zorgvuldig te werk gaat tijdens het uitzoeken van een tester. Dankzij ons brede assortiment heeft u genoeg keuze, en als u advies op maat wilt helpen wij u hier graag mee.

LANsmart kabeltester

De LANsmart kabeltester is een multifunctionele hi-tech kabeltester die naast het meten van kortsluitingen door middel van Tone Generator TDR-technologie de lengte van uw kabel aangeeft. U kunt met deze gebruiksvriendelijke kabeltester naast netwerkkabels ook telefoonkabels testen. Klik hier voor meer informatie.

Kabeltester met toongenerator

Een kabeltester met toongenerator kan gebruikt worden bij het aanleggen en testen van netwerken. Deze kabeltester wordt gebruikt als de kabels bij elkaar gebonden zijn of weggewerkt in een muur. Deze kabeltester zendt een uitzonderlijk signaal of frequentie uit via de kabel. Met behulp van een sonde, welke bijgeleverd is, kunnen de kabels gemakkelijk worden getest. Ook kan de polariteit van het circuit en de voltage van de kabel worden uitgemeten met een kabeltester. Afhankelijk van het soort kabeltester met toongenerator zijn er nog meer metingen te verrichten.

Bent u op zoek naar een kabeltester?

Bovenstaande kabeltesters zijn slechts een greep uit ons complete aanbod. Hieronder vindt u ons complete aanbod. Aangezien het aanbod van kabeltesters groot is, begrijpen we dat een keuze maken moeilijk kan zijn. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.