Jouw eigen Tissot horloge

 

Het luxe horlogemerk Tissot is een van de grootse Zwitserse horlogemerken. Samen met vier andere merken, is dit de ware top op het gebied van merkhorloges. De ambitie van dit horlogemerk is om met de meest vooruitstrevende technieken de markt op het gebied van horloges te veroveren. Dat doen zij al sinds 1853 met ongekend succes. De Touch Collection is om die reden op de markt gebracht, waar met sensitive glas wordt gewerkt. Ook heeft het polsklokje de functies van een thermometer, altimeters, kompassen en een barometer. Lees verder, om meer te weten te komen over verschillende Tissot horloges.

 

Touch collection

Deze serie heeft vele verschillende functies met hightech toepassingen. Alles is verwerkt in het touchscreen glazen scherm. Ze worden geactiveerd dor op de kroon te klikken. Het is per horloge verschillende welke functies hier bij horen.

 

T-Sport

Wie een sportief horloge zoekt, heeft een goede aan de T-Sport collectie. Deze horloges kan je onder water houden en zijn uitgevoerd met een waterdichte rubberen rand. Het assortiment in T-sport horloges is uitgebreid.

 

T-Classic

Wie toch liever een klassiek horloge draagt met een leren band en een klassieke wijzerplaat, is thuis in de T-Classic lijn. Met een klassiek vormgegeven wijzerplaat en horlogekast, hebben deze horloges een zeer tijdloze uitstraling. Strakke lijnen en een bijzonder uurwerk maken deze horloge lijn helemaal af.

 

T-Lady

De vrouwenserie van de Tissot is de T-Lady. Zeer vrouwelijke horloges met prachtige lijnen en mooi afgewerkt. Zowel zwaar gedecoreerde als eenvoudigere modellen zijn er beschikbaar. De versiering van deze horloges is met parelmoer en wijzerplaat.

 

Heritage

De modellen uit de Heritage serie hebben een speciale betekenis uit het verleden. Ieder Heritage horloge heeft zijn eigen unieke verhaal.

 

Juwelier van Willegen

Al deze diverse Tissot horloge uitvoeringen zijn verkrijgbaar bij Juwelier van Willegen. Twijfel jij nog over de serie die jij mooi vindt? Kom dan vrijblijvend langs om alle diverse horloges van Tissot te bekijken en te passen. Op die manier kan jij de beste keuzen maken.

This entry was posted in .