Jongerenvakanties 2016

Nu het volop herfst is wordt het zo langzaam aan weer tijd om aan de volgende zomervakantie te denken. Ga je voor een jongerenvakantie met alleen maar zon, zee en strand of kies je juist voor een jongerenvakantie waar je ook nog van alles kunt beleven tijdens je vakantie?

Jongerenvakanties, volop keus in 2016

Of je nu op zoek bent naar een jongeren-vakantie met veel zon en strand of een meer actieve jongerenvakantie, in alle gevallen kun je bij Simi Reizen uitstekend terecht. Hieronder vind je een aantal van onze jongeren groepsreizen op een rijtje, elk met een korte beschrijving van de inhoud van de vakantie. Bij elke vakantie voor jongeren zijn veel activiteiten standaard inbegrepen bij de reissom. Zo kun je goed plannen wat een vakantie je maximaal mag gaan kosten.

Jongerenvakanties Kroatie

Zon, zee, strand en actie vanaf een camping op slechts 30 meter van het strand. Dat betekent ‘s ochtends opstaan, genieten van het zonnetje, een frisse duik nemen en goed aan de dag beginnen. Op het reisprogramma staan onder andere zeekajakken, snorkelen, beachvolleybal, maar ook een bezoek aan de stad Split en relaxed rivertuben op een mooie rivier. Een veelzijdige vakantie met als hoofdelementen het prachtige weer, lekker naar het strand en natuurlijk uitgaan in het gezellige, moderne en leuke Split, de een na grootste stad van Kroatie.

Jongeren-vakantie Slovenie

Ben je toch een actiever type en wil je tijdens jouw jongeren-vakantie ook echt iets ondernemen en beleven? Dan is Slovenie wellicht geschikter voor je. Het is iets dichterbij, mooi weer in de zomer en als vakantieland voor jongeren een topbestemming vanwege de relatief lage prijzen en het ontzettend gevulde reisprogramma dat we hier aanbieden. Behalve hydrospeed, canyoning en raften staat ook paintball en een klettersteig op het programma tijdens deze actieve jongerenvakantie in Slovenie.

Of: ga voor Frankrijk

Voor een klassieke actieve vakantie kun je uitstekend terecht in het mooie Frankrijk. Vanaf onze gezellige camping op loopafstand van een stadje in de Alpen verzorgen we al jaren deze actieve jongerenvakanties. Deze reis is ideaal voor jongeren die zoeken naar gezelligheid, sfeer en een top activiteiten programma. Onze ervaren gidsen zorgen voor een veilige en fantastische outdoor ervaring.

Meer jongerenreizen

Behalve bovenstaande reizen kun je uit nog veel meer actieve vakanties voor jongeren kiezen. Zo kun je met Simi naar de Verenigde Staten om een rondreis Amerika of een jongerenreis in Vegas te boeken, maar je kunt ook binnen Europa kiezen voor rondreizen door bijvoorbeeld Noorwegen of Ierland.