Jaarcijfers maken uitbesteden aan professionals

Als het einde van het boekjaar afloopt, dan is het weer zover. De Jaarcijfers moeten worden opgemaakt. Iedereen weet dat jaarcijfers maken een precieze klus is. Alles moet tot achter de komma kloppen. Wat is er dat jaar binnengekomen en wat is er uit gegaan? De meeste ondernemers houden dit maandelijks goed bij, maar bij het jaarcijfers maken kom je altijd weer voor verrassingen te staan.

 

Uitbesteden jaarcijfers maken

Om zelf niet te lang bezig te willen zijn met deze fiscale rompslomp kun je er voor kiezen om het jaarcijfers maken uit te besteden. Dit doe je aan een administratie- en accountantskantoor. Binnen de Krimpenerwaard is De Bruijn & Partners een specialist op het gebied van jaarverslagen voor zakelijke partners. Het opmaken van jaarcijfers is bijna voor alle rechtspersonen verplicht. Dit geldt voor de besloten vennootschap, naamloze vennootschap, stichting en vereniging.

 

De Bruijn & Partners

De Bruijn & Partners heeft een brede klantenkring binnen de agrarische sector van het Groene Hart. Het boerenbedrijf is voor hen bekend terrein en door de opgedane expertise, kunnen zij ook andere boeren weer verder op weg helpen. In deze tijd geldt dat elke financiƫle meevaller een prettige gemoedkoming zal zijn voor het boerenbedrijf, die nu in zwaar weer verkeren. Naast de agrarische sector verlenen zij ook hun diensten aan klanten in het midden- en kleinbedrijf, ondernemers en particulieren. Zo kan je hier ook met je persoonlijke belasting aangiften terecht. Jaarrekeningen controleren en jaarcijfers maken is voor De Bruijn & Partners geen probleem. Door jarenlange ervaring, kennis en een breed netwerk zijn zij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

 

Het doel van De Bruijn & Partners is het bijdragen aan de ontwikkeling van hun klanten. Door fiscale ondersteuning te bieden, willen zij jouw bedrijf verder helpen. Ook op het gebied van advies over wet- en regelgeving praten zij je graag bij.

 

Jouw jaarcijfers maken uitbesteden? Bij De Bruijn & Partners ben je aan het juiste adres!

This entry was posted in .