IT vacature

IT vacature

Een interessante en kansrijke IT vacature vinden kan soms moeilijk zijn. Vaak kunnen mensen hun specifieke IT specialiteiten niet volledig benutten, maar bij Q & A ICT Dienstverlening is dit niet het geval. Wij bieden veel verschillende IT vacatures aan in allerlei IT sectoren. Ben jij een getalenteerde packager of Microsoft consultant? Dan ben je bij Q & A ICT Dienstverlening aan het juiste adres; wij hebben een geschikte, uitdagende en bovenal leuke IT vacature voor je in huis.

 

Wat bieden wij je aan?

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde IT specialisten die op zoek zijn naar een interessante IT vacature. Deze vacatures omvatten veelal functies die specifieke IT vaardigheden vereisen en niet door jan en alleman zomaar bekleed kunnen worden. Als jij deze vaardigheden bezit kun je bij Q & A ICT Dienstverlening rekenen op een conform salaris, evenals bonussen. Ook ontvang je een auto van de zaak.

 

Wij bieden iedereen die zich bij ons aanmeldt de kans tot zelfontplooiing; bij ons heb je toegang tot diverse opleidingen en kun je aanvullende certificaten behalen. Op de lange termijn kan een vast contract ook tot de mogelijkheden gaan behoren.

 

Over Q & A ICT Dienstverlening

Wij hebben jarenlange ervaring in IT detachering en we beschikken over een zeer uitgebreid netwerk door heel Nederland. Onze klanten beschouwen ons als betrouwbaar en professioneel en we weten al jaren de juiste personen in de juiste functies te plaatsen.

 

Onze klanten hebben vaak behoefte aan IT professionals die specifieke vaardigheden en kennis bezitten. Jouw kennis kan voor veel bedrijven zeer waardevol zijn en wij zorgen er voor dat je hier optimaal gebruik van kunt maken!

 

Als je interesse hebt in onze diensten maken we graag een afspraak om jouw kwaliteiten en behoeften door kunnen nemen. Ben jij degene die we zoeken? Neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in .