Internet kabel splitter

Internet kabel splitter

Een internet kabel splitter is een uitstekend hulpmiddel om een bestaande kabel op te splitsen in meerdere kabels. De splitter kan gebruikt worden voor veel soorten data: goede voorbeelden zijn de televisie en telefoon. InfraTEL heeft verschillende soorten internet kabel splitters in huis. U kunt ons volledige aanbod vinden in onze webshop alsmede onze glasvezel catalogus. Als u advies wilt kunt u ons te allen tijde om hulp vragen.

 

De voordelen

De aanschaf van een internet kabel splitter brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen nieuwe kabels aan te leggen van uw router naar uw internetkabel, en dat scheelt u ontzettend veel geld en tijd. Daarnaast ziet het er veel netter uit dan eerst. Als u meerder elektronische apparaten wilt laten aansluiten op uw internetverbinding, is de internet kabel splitter de perfecte oplossing.

 

Internet kabel splitters zijn analoog doorlaatfilters en kunnen worden gebruikt om verschillende datasignalen te scheiden van standaardsignalen. Storingen van het DSL-signaal worden voorkomen.

 

Bij InfraTEL bieden we verschillende soorten internet kabel splitters aan. U kunt deze eenvoudig in onze webshop vinden, en als u eenmaal klant bent bij ons krijgt u van ons uw persoonlijke inloggegevens opgestuurd. Met deze inloggegevens kunt u inloggen op onze website en vanaf dat moment kunt u te allen tijde onze actuele prijzen en voorraad bekijken. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van wat InfraTEL aanbiedt!

 

Waarom InfraTEL?

We hebben al ruim 25 jaar ervaring op het gebied van data-infrastructuur. Onze kernwaarden zijn professionaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit. We houden voortdurend alle ontwikkelingen op de markt in de gaten zodat we altijd de modernste producten aan kunnen blijven bieden. Uw wensen en behoeften staan bij ons voorop, en u kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvende adviezen of gesprekken.

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.