Home Control

Home control

Ieder huishouden heeft tegenwoordig veel verschillende elektronische apparaten. Deze apparaten hebben allemaal verschillende afstandsbedieningen en handleidingen, en het wordt daardoor voor veel mensen moeilijk om het overzicht te bewaren. Door de hedendaagse technologische ontwikkelingen neemt het aantal elektronische apparaten in elk huishouden alleen maar toe waardoor de behoefte aan een centraal overzichtspunt toeneemt. Nederend BV beseft dit, en heeft de ideale oplossing gevonden voor dit probleem.

Home Control

Met de Home Control kunt u al uw elektronische apparaten vanuit een centraal punt bedienen. Met een simpele druk op de knop heeft u de mogelijkheid om uw apparatuur vanaf een iPhone of iPad te beheren, en dit scheelt zowel tijd als geld. Een gemakkelijke en tevens betaalbare manier die uw leven gegarandeerd aangenamer zal maken!

Hoe gaat het in zijn werk?

De Home Control van Nederend BV is zodanig ontworpen dat u uw volledige huis ermee kunt onderhouden. Hierbij kunt u denken aan de bediening van de verwarming, verlichting, beveiliging, audio/video enzovoort. Er wordt een iPhone of iPad in uw wand geplaatst die als centraal overzichtspunt dient. Het is ook mogelijk om de Home Control te gebruiken wanneer u niet thuis bent: door in te loggen op uw smartphone kunt u uw apparatuur overal bedienen, waar en wanneer u maar wilt!

Voordelen

De Home Control kent eigenlijk alleen maar voordelen. Het grootste voordeel is het gemak van het overzicht dat de Home Control biedt. Zo dient het naast overzichtspunt ook als meter: de Home Control houdt zowel uw elektriciteits-, water- als gaskosten in de gaten. Ook is het mogelijk om al uw elektrische apparaten tegelijk aan of uit te zetten: dit scheelt in zowel stroomkosten als energie.

Een ander groot voordeel van de Home Control is de mogelijkheid to bediening op afstand. Via uw smartphone kunt u te allen tijde uw apparatuur bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld onderweg alvast uw verwarming wat hoger zetten zodat u in een warm huis thuiskomt.

Nederend BV

Nederend verzorgt complete installaties van de Home Control. Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie over de Control4 van Nederend? Neem dan contact met ons op via: (0182) 67 21 68 of vul het contactformulier in.

This entry was posted in .