Het uitbesteden van jaarcijfers maken, is dat slim?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten of dit artikel ook voor u toepasselijk is. Daarom zal hier eerst wat gezegd worden over jaarcijfers maken. Is dit voor iedereen noodzakelijk? Het opstellen van een jaarrekening, oftewel jaarcijfers maken, is voor ondernemers die een rechtsvorm hebben met rechtspersoonlijkheid, verplicht. Deze vijf rechtsvormen zijn: besloten vennootschap, naamloze vennootschap, vereniging, stichting en coöperatie/onderlinge waarborgmaatschappij. Voor zelfstandig ondernemers is jaarcijfers maken niet verplicht. Wel is het voor hen belangrijk om een balans en winst- en verliesrekening. Jaarcijfers maken moet dus zeker wel gebeuren. Wanneer u het jaarcijfers maken uitbesteedt, gaat u er alleen maar op vooruit. Een goed administratiekantoor zorgt ervoor dat u winst maakt, in plaats van verlies omdat u de jaarcijfers maken uitbesteedt.

 

De Bruijn en Partners jaarcijfers laten maken

De Bruijn en Partners heeft expertise op het gebied van administratie, belastingzaken en advisering. Zij willen het beste voor de klanten en dat is ook waarom zij u de hulp bieden. De werkzaamheden die De Bruijn en Partners uitvoert zijn onder andere:

  • Jaarcijfers maken
  • Belasting aangiften (van vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting tot schenk- en erfbelasting)
  • Advies bij bedrijfsvoering
  • Het verzorgen van diverse administraties
  • Hulp bij financiële en juridische zaken

De Bruijn en Partners kan dit realiseren doordat zij een groot netwerk hebben aan notarissen, advocaten en fiscaal juristen, zij delen hun expertise graag. De Bruijn en Partners heeft kennis over de wet- en regelgeving, wat jaarcijfers maken een stuk gemakkelijker maakt. Ook hebben zij ervaring met allerlei stichtingen, grote bedrijven en clubs. Niets is voor hen te moeilijk. Dus waarom zouden zij u niet kunnen helpen met uw vragen? Wilt u jaarcijfers maken uitbesteden aan De Bruijn en Partners? Zij staan graag voor u klaar, wacht dus niet te lang en neem vrijblijvend contact met hen op.