Hardglazen deuren

Hardglazen deuren

Heeft u een nieuwe woning of gaat u uw woning verbouwen en wilt u nieuwe deuren laten plaatsen? Kies dan voor een mooie hardglazen deur. Glas sprankelt en schittert. Glas kan licht vangen of weerspiegelen. Het kan puur en transparant zijn of integrerend mat. Met glas en licht zijn ongekende effecten te bereiken. En glas is met vele materialen te combineren.

Waarom kiezen voor hardglazen deuren?

  • Hardglazen deuren hebben een elegante en luxe uitstalling
  • Hardglazen deuren zijn bestand tegen hoge en lage tempraturen
  • Hardglazen deuren zijn geschikt voor intensief gebruik
  • Hardglazen deuren zorgen voor licht en ruimte
  • Hardglazen deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit
  • Hardglazen deuren hebben een luxe afwerking

 Leveren en monteren van hardglazen deuren

IJsseldelta Glasservice is dé specialist in het leveren en monteren van hardglazen deuren. Hardglazen deuren kunnen diverse toepassingen hebben:

Glas is fascinerend en werpt een nieuw licht op binnenhuisinrichting. Ruimten kunnen op een transparante manier worden afgeschermd. Met een bewerking van het glas (zandstralen, kleuren) kan eventuele privacy worden gecreëerd. IJsseldelta Glasservice is gespecialiseerd in het produceren en monteren van hardglazen binnendeuren. Wij kunnen een grote variatie van hardglazen binnendeuren leveren: een enkele of dubbele glazen deur, (automatische) schuifdeuren, glazen pendeldeuren, glazen aanslagdeuren. Eveneens kunnen deze hardglazen deuren worden toegepast als scheidingswand of als entreepui. Naast blank glas kunnen de deuren ook worden uitgevoerd in gefigureerde glassoorten of in blank of gekleurd veiligheidsglas.