Handige aluminium kisten om alles in op te bergen

Als beroepschauffeur zal je het vast herkennen: je mist opbergruimte voor de materialen die je nodig hebt tijdens je werk. Je handschoenen, veiligheidshesje, pionnen of gereedschap. Dat zijn de spullen die je niet in je cabine wilt bewaren, maar waarvoor je wel opbergruimte nodig hebt. Hier is gelukkig een oplossing voor. Dat zijn namelijk de aluminium op- of onderbouw kisten voor bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens, trailers en aanhangers. Deze aluminium kisten zijn ideaal om al je spullen in op te bergen.

 

Opties

Aluminium kisten zijn in diverse soorten en maten beschikbaar. Zo bestaan er standaard uitgevoerde aluminium kisten, maar deze zijn ook op maat te maken. Het materiaal van deze kisten is een aluminium traanplaat. De eigenschap van dit materiaal is dat het heel duurzaam is en niet zwaar weegt. Naast opbouw- en onderbouwkisten zijn aluminium kisten ook als disselbakken verkrijgbaar of op maat te maken.

 

Selecteren

De aluminium kisten zijn te selecteren op de volgende eigenschappen:

  • Gewicht: van 6 tot 92 kilo
  • Lengte: van 501 tot 2000 mm
  • Diepte: van 300 tot 775 mm
  • Hoogte: van 300 tot 1000 mm
  • Dikte: van 1,5 tot 4 mm
  • Deuren: keuze uit wel of geen zijdeuren

Daarnaast valt ook te bepalen wat voor sluiting of slot er op de aluminium kisten geplaatst moet worden. Op die manier kan je volledig je eigen kist op maat laten maken, zodat het voldoet aan alle wensen.

 

GeproBox

Voor elke chauffeur of bedrijfswagen zijn er dus aluminium kisten op maat of op voorraad beschikbaar. Deze kan je bestellen bij GeproBox. De kisten worden bij jou afgeleverd en waar nodig gemonteerd. Op die manier heeft welke wagen de opbergruimte die het nodig heeft. Dat werkt wel het makkelijkst, want je hebt alle nodige materialen en spullen bij de hand. Wil jij ook zo’n handige aluminium kist? Neem dan contact op met GeproBox.

This entry was posted in .