Groenvoorziening

Groenvoorziening

U kunt bij Areamasters terecht voor zo’n beetje alles wat met buitenterreinen te maken heeft. Zo ook groenvoorziening: onze werknemers zijn gespecialiseerd in vrijwel alles wat hiermee te maken heeft. Wij bieden het totale pakket aan: of u nu op zoek bent naar aanleg van groen of naar onderhoud van uw complete terrein. Als u op zoek bent naar groenvoorziening bent u bij Areamasters aan het juiste adres!

 

Tijdens onze werkzaamheden omtrent groenvoorziening brengen wij groen aan binnen uw gebied en planten we aan. Bij deze gebieden kunt u denken aan bijvoorbeeld tuinen, bossen, parken, buitengebieden en natuurterreinen.

 

Onze werkzaamheden

Er zijn veel verschillende werkzaamheden die onze medewerkers kunnen uitvoeren als het om groenvoorziening gaat. Voorbeelden zijn het aanbrengen van beplanting, boomverzorging, snoeien en maaien, bestrijding van onkruid, aanleg van gazons, bemesting, aanleg van daktuinen en bladruimen. Uiteraard is dit slechts een greep uit alle mogelijkheden die u bij ons heeft.

 

Ons team is vakbekwaam en zeer gevarieerd: het bestaat uit timmermannen, stratenmakers, grondwerkers en hoveniers. Onze medewerkers hebben veel ervaring en weten welke stappen er ondernomen dienen te worden als het om groenvoorziening gaat. We zijn van alle markten thuis en we gaan geen uitdaging uit de weg!

 

Areamasters

We hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en we zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip op de markt. We hebben al veel opdrachten uitgevoerd voor verschillende instanties, waaronder scholen, zorginstellingen, semioverheden, kinderdagverblijven en recreatieparken. Als u een overzicht van onze projecten wilt zien kunt u deze gemakkelijk vinden in ons portfolio op onze website.

 

Onze werknemers zijn gespecialiseerd en besteden veel persoonlijke aandacht aan hun klanten. Op deze manier trachten we al uw wensen en ideeën zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Heeft u interesse in onze diensten en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in .