Groenbemesters

Groenbemesters

Groenbemesters zijn van die typische hulpmiddelen die iedere tuinier wel kan gebruiken. Je kunt ze gebruiken om de grond van uw tuin gezonder te maken: groenbemesters dragen op verschillende manier bij aan een gezondere grond.

 

Met behulp van groenbemesters wordt het percentage organische stof en stikstof in uw bodem verhoogd. Dit stimuleert de groei van andere planten en bloemen, en daarnaast onderdrukken groenbemesters onkruid en dergelijke ongewenste planten. De groenbemester voorkomt, door middel van uitspoeling, verlies van kostbare mineralen.

 

Groenbemesters zaait u in de zomer of in het vroege voorjaar.

 

Wat bieden wij aan?

U kunt bij ons kiezen tussen verschillende soorten groenbemesters, namelijk vlinderbloemigen, grassen, kruisbloemigen en overige planten. Iedere soort groenbemester heeft zijn eigen voordelen: de een is beter geschikt als bodembedekker, terwijl de ander juist weer zorgt voor beter organisch materiaal en een gezondere grond. U kunt in onze webshop gemakkelijk alle groenbemesters in ons assortiment bekijken.

 

Ons assortiment is uitgebreid en gevarieerd, en onder iedere soort groenbemester kunt u diverse varianten vinden. Voorbeelden van specifieke varianten zijn Gele mosterd, Lupine blauwe bittere, Phacelia tanacetifolia, Rode klaver, Witte klaver, Tagetes en Wikken. Uiteraard hebben we nog veel meer varianten in huis: deze kunt in vinden in onze webshop.

 

U kunt bij ons ook voeding kopen die specifiek bedoeld is voor planten die u verbouwt. De focus ligt hier vooral op specifieke planten die bepaalde voeding nodig hebben. Voorbeelden van dit soort planten zijn aardbeien, Afrikaantjes, cactus, camellia, chili, citrus, gerania, hanging basket, houseplant, kruiden en orchidee├źn.

 

Belang

Het is belangrijk dat u de juiste producten gebruikt voor uw planten. Groenbemesters zijn handige hulpmiddelen, maar moeten wel op de juiste manier worden gebruikt. Als u vragen heeft kunt u deze altijd aan ons stellen; we helpen u graag verder.

 

Wilt u een groenbemester kopen, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in .