Glaswanden

Glaswanden

Wilt u uw pand opdelen, maar wilt u de lichtinval en het ruimtelijke overzicht in uw kantoor behouden? Dan zijn glaswanden voor u de perfecte oplossing. Glaswanden zorgen met hun transparantie ervoor dat de ruimte één geheel blijft, zonder dat dit ten koste gaat van de werkomgeving.

 

Glaswanden zijn geluidsdicht waardoor u uw kantoor op een effectieve manier kunt opsplitsen in delen. Veel mensen krijgen te maken met een gebrek aan licht wanneer ze wanden plaatsen in hun pand, terwijl een voldoende hoeveelheid licht van levensbelang is op de werkvloer. Met behulp van glazen wanden loopt u niet tegen dit probleem aan.

 

De voordelen

De glaswand is uniek in haar soort. Het zorgt ervoor dat de uitstraling van uw pand behouden blijft, en tegelijkertijd kunnen uw medewerkers op een normalere manier werken. De opsplitsing van het kantoor gaat niet ten koste van de interne communicatie en zorgt over het algemeen voor een fijnere werkomgeving. Dit is positief voor de efficiëntie en de continuïteit van het bedrijf. Eigenlijk kennen glaswanden dus alleen maar voordelen!

 

Wat bieden wij aan?

U kunt bij ons verschillende soorten glazen wanden kopen. Zo ontwerpen, produceren en leveren wij bijvoorbeeld transparante glazen wanden, deels transparante wanden en gekleurde wanden. Dankzij onze eigen fabriek kunnen we voldoen aan alle specifieke wensen en behoeften van onze klanten, waardoor we u kunnen garanderen dat we u kunnen helpen.

 

Brakel Totaal Project

Als u voor ons kiest wanneer u op zoek bent naar glazen wanden, kunnen we u garanderen van vakwerk. Vooraf komen we bij u langs om alles vakkundig op te meten, zodat we weten wat er precies van ons wordt verwacht. Op deze manier verloopt alles soepel en kunnen de glaswanden eenvoudig geplaatst worden.

 

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.