Glas vervangen maakt een sfeervol interieur

Het gebruik van glas in het interieur is momenteel hot. Overal is het terug te vinden. Waar al enkele jaren in doucheruimtes en balkondeuren gebruik wordt gemaakt van glazen deuren, zien we nu ook in andere vertrekken van het huis het gebruik van glas terug. Licht en ruimte zijn de afgelopen jaren terugkerende trends. Dit alles straalt rust en transparantie uit in en om het huis. Dit alles is mogelijk door de verlaagde prijs van glas en verwante materialen. Daarbij geldt ook dat glas vervangen niet langer meer een grote klus is, maar door een gespecialiseerd bedrijf binnen een uur geplaatst kan worden. Wat de mogelijkheden zijn van glas vervangen in huis, wordt nader toegelicht.

 

Glazen deuren

Een glazen deur valt niet meer weg te denken uit de huidige binnenhuisarchitectuur. Zowel in woonkamer, slaapkamer en badkamer zijn glazen deuren te vinden. Een deur is bepalend voor de uitstraling van de vertrekken. Het is daarom van belang dat er goed wordt nagedacht over het glas vervangen in een kamer. Kleur, design afwerking, bevestigingsmethodiek en glasbeslag zijn de zaken waarover beslist kan worden. Zo zijn pendeldeuren, aanslagdeuren en schuifdeuren de mogelijkheden.

 

Balustrade en keuken

Een ruimtelijk effect geeft de glazen balustrade. De balustrade kan om een balkon, maar ook rond een trap worden gemaakt. Belangrijk om op te letten bij het glas vervangen is het esthetisch aspect en de prijs van de glazen balustrade. Er zijn verschillende systemen leverbaar met een uiteenlopend prijsverschil. Een ideale oplossing voor onderhoudsvrij gemakken in de keuken is een glazen achterwand. Vuil krijgt niet de kans om zich in de muur te vreten en het glas is gemakkelijk te reinigen. Door een speciale coating is het krasbestendig en kan het daarnaast ook in allerlei kleuren geleverd worden. Glas vervangen in de keuken is zo gedaan.

 

Een bedrijf die interieurglas levert is De Noorder BV. Naast interieur glas vervangen, leveren zij ook andere soorten glas en kozijnen. Voor meer informatie over de diensten, neem dan contact op via de website of telefonisch via 0187-482366.