Gevel reinigen

Gevel reinigen

Wilt u uw gevel reinigen en bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf die dit kan uitvoeren? Stop dan maar met zoeken: u heeft het perfecte bedrijf gevonden. We hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken, alsmede gevel reinigen.

 

Gevel reinigen hebben wij al voor veel verschillende instanties uitgevoerd. Naast particulieren hebben wij gevels gereinigd voor onder andere scholen, kantoorpanden en zorgcentra. Doordat we lokaal actief zijn is onze service en betrokkenheid altijd van hoog niveau, en dat is precies wat er nodig is tijdens het gevel reinigen!

 

Waarom gevel reinigen?

Gevelreiniging is noodzakelijk doordat uw gevel jarenlang wordt blootgesteld aan de buitenlucht. In de loop der jaren zorgt deze blootstelling voor vervuiling en aantasting in de vorm van bijvoorbeeld mos, algen of roet. Deze aantasting kan op de lange termijn aanzienlijke schade aanrichten aan uw gevel, en daarom is het van groot belang dat u uw gevel(s) eens in de zoveel jaar laat reinigen.

 

Onze werkwijze

Tijdens het reinigen bestrijden we de vervuiling/aantasting met een hypermoderne hogedrukspuit. Deze spuit slaat geen enkel deel van uw gevel over en zorgt er voor dat alle ongewenste materialen snel verwijderd worden. Het voordeel van deze methode is dat het snel, gemakkelijk en goedkoop is. Daarnaast is het milieuvriendelijk, en dat is een kernwaarde die bij Schoonmaakservice R.de Jong hoog in het vaandel staat.

 

Naast het reinigen bieden wij nog een extra dienst aan: impregnatie. Als u voor deze optie kiest impregneren wij uw gevel, en dit houdt in dat we een soort beschermlaag over de gevel aanbrengen. Op deze manier zal vervuiling zich in de toekomst gemakkelijker laten verwijderen.

 

Service

Goede service vinden wij erg belangrijk. Als u vragen heeft of advies nodig heeft kunt te allen tijde bij ons terecht: we helpen u graag verder.