Gemakkelijk aanmelden bij onze bedrijvengids

Als bedrijf kun je je heel gemakkelijk bij onze bedrijvengids aanmelden. In 3 eenvoudige stappen kun je op onze website als bedrijf aanmelden. Als bezoekers van de website een aanvraag plaatsen voor een offerte of aanbieding van een bepaalde dienst of product krijg je wel een mail.

Als onze bezoekers een aanvraag geplaatst hebben voor bijvoorbeeld een tent te huren, een leuk feest, een babyshower, restaurant om lekker te eten, familiedag of een bedrijfsuitje op onze site en jou bedrijf sluit daarbij aan, kun je reageren op de aanvraag van onze bezoekers. Daar hebben we verschillende pakketten voor. Bedrijven kunnen uit deze pakketten kiezen, na betaling kunnen ze dan reageren op de aanvragen van onze bezoekers. Je kunt reageren met bijvoorbeeld een offerte of een aanbieding. Als er te weinig informatie is over de aanvraag kun je ook vragen voor meer informatie.

Je betaalt alleen om te reageren op de aanvraag, dus als de bezoeker besluit jouw offerte te kiezen zitten er voor de rest geen kosten meer aan verbonden. Dit is erg gunstig voor de bedrijven, ze hoeven geen gedeelte van het geld wat ze verdienen nog eens aan ietsdoenofferte te betalen.

Als je interesse hebt en wil weten hoeveel het kost kun je kijken op onze website: ietsdoenofferte.nl. Als je vragen hebt kun je het gerust aan ons stellen via ons contactformulier. Dat formulier is te vinden op onze website. De vragen worden verwerkt binnen 1 dag. En indien nodig nemen we telefonisch contact met je op.