Ga met belijning voor een verhoogde veiligheid

Het belang van adequate belijning

Het toepassen van belijning is van levensbelang en vergt deskundigheid. We hoeven het belang van belijning dan ook waarschijnlijk niet uit te leggen. Denk alleen al aan belijningen bij snelwegen, zebrapaden, fietspaden of parkeerplekken. De keuze van de juiste soort belijning speelt daarbij wel een rol, met zowel het oog op bijvoorbeeld de bedrijfs,- en verkeersveiligheid, als voor de duurzaamheid op lange termijn. Elke veiligheidssituatie dient op een andere manier te worden ingeschat, waardoor ervaring en expertise een grote rol spelen. Aangebrachte belijning behoort bijvoorbeeld bestand te zijn tegen veranderde weersomstandigheden en gebruiksslijtage.

Een verhoogde veiligheid

Welke invloed een juiste belijning hebben op uw bedrijfsprocessen? Belijningen dragen bij aan de veiligheid. Op de snelweg, fietspad, bedrijfshal en sportveld. Wanneer u een bedrijf hebt, is een vloeiende en efficiënte voortgang in uw productieproces van invloed op de bedrijfsveiligheid en dan ook veelal arbotechnisch verplicht. Goed zichtbare lijnen en vakken in uw magazijn, looppad, of fabriekshal verhogen de veiligheid en voorkomen hierbij voor een groot deel onvoorziene ongevallen.

Het toepassen van belijning

U zoekt naar een op maat oplossing en deskundigheid? Een markering toepassen kan op verschillende manieren worden gedaan. Er bestaan dan ook verschillende soorten wegbelijning. De meest toegepaste soorten zijn wegenverf-, koudplast- en thermoplast belijning. De belijningssoorten kennen hierbij hun eigen richtlijnen en standaardnormen, die onderling variëren afhankelijk van het gewenste doe van de belijning. Ons deskundige team brengt de markering aan volgens de geldende normen en in de geprefereerde volgorde van belangrijkheid. Extra verwijzingen en speciale ontwerpen kunnen ook in dit stadium worden toegepast.

» Wilt u de veiligheid verhogen met adequaat toegepaste belijning? Wilt u meer weten en gericht advies krijgen van een expert? Van den Berg Markeringen voorziet u graag van een kritische blik en zoekt gezamenlijk met u naar de best mogelijke oplossing.