Franklin Business Center biedt diverse kantooroplossingen

Kantoorruimte in Arnhem huren? Op het industrieterrein Nieuwgraaf-Centerpoort, in Duiven, staat het unieke kantoorpand van Franklin Business Center. Dit representatieve pand is centraal gelegen nabij de A12, de A50 en de A15.
Bij aankomst zal de architectuur van het pand u al opvallen. De enorme gevel heet u vanaf ver al van harte welkom. Rondom het gebouw is er ruime parkeergelegenheid voor zowel u als uw gasten. Bij binnenkomst zal ook hier de architectuur u verrassen; in de ruime hal met een receptie wordt u direct opgevangen door de receptioniste die u verder helpt.

Wat Franklin Business Center u kan bieden

Bij het Business Center worden diverse kantooroplossingen geboden. U kunt er een representatief kantoor huren, waarbij uit diverse oppervlakten kan worden gekozen. De kantoren zijn gestoffeerd en alllen voorzien van airconditioning. Uiteraard beschikt elk kantoor over een internetaansluiting en telefonie. In de koffiecorner kunt u allerlei soorten koffie en thee vinden. De receptioniste vangt uw gasten op en verzorgt de inkomende en uitgaande post. Heeft u een vergadering, dan kunt u gebruik maken van de vergaderruimten. Is uw bijeenkomst wat onofficiƫler, dan is er de brasserie op de begane grond, waar u met mooi weer ook buiten kunt zitten.

Flexwerken of een postadres

Voor een uitermate scherp tarief kunt u bij Franklin Business Center een flexwerkplek huren. Dat is erg handig als u niet elke dag een werkplek nodig heeft of als u een locatie nodig heeft om met uw klanten af te spreken. Flexwerkplekken bevinden zich op de eerste verdieping en omdat er Wifi in het pand aanwezig is, kunt u overal een plekje zoeken. Ook in dit geval is er koffie en thee voor u ter beschikking in de koffiecorner.
Heeft u een postadres (virtueel kantoor) nodig, dan is dit ook een mogelijkheid. Uw post is bij Franklin in vertrouwde handen. Eventueel kunt u bij Franklin uw virtuele kantoor uitbreiden met telefoonservice.