Feestlocatie Zuid-Holland

Feestlocatie Zuid-Holland

Als u op zoek bent naar een feestlocatie Zuid-Holland kunt u vanaf nu stoppen met zoeken: u heeft de perfecte locatie gevonden in de vorm van Gasterij Vergeer te Reeuwijk! Onze feestlocatie is van alle markten thuis, of u nu een trouwerij, een bedrijfsfeest of een verjaardag te vieren heeft. Onze feestlocatie Zuid-Holland is erg veelzijdig en kan voor ontzettend veel doeleinden gebruikt worden!

 

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn bij Gasterij Vergeer letterlijk onbegrensd. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van feesten organiseren en uitvoeren, en we hebben in de loop der jaren al ontzettend veel verschillende soorten feesten mogen organiseren. U kunt dus wel stellen dat we wel wat gewend zijn bij Gasterij Vergeer. Wilt een compleet verzorgde dansavond inclusief DJ? Of wilt u juist genieten van een uitgebreid diner met heerlijke drankjes? Bij ons is het allemaal mogelijk.

 

Het is op onze feestlocatie Zuid-Holland ook mogelijk om op verschillende manieren te dineren. Zo heeft u de keuze tussen onder andere een van onze buffetten, geserveerde diners, walking diners of proeverijen. Onze feestlocatie bestaat uit meer dan alleen een feestlocatie: er is bij Gasterij Vergeer ook het taste, share & grill restaurant Happz en de bar Roadhouse. Aan mogelijkheden geen gebrek dus!

 

De avond zelf

Tijdens uw feest doen we er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Wij nemen alle taken op ons zodat u nog maar één ding hoeft te doen: genieten. U mag zelf alles bepalen (denk aan het thema, de muziek, het eten) maar tijdens het feest zelf nemen wij de controle over. Het is ten slotte úw feest, en daarom moet u er optimaal van kunnen genieten.

 

Gasterij Vergeer

Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is om een feest succesvol te maken. We staan er om bekend persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten en iedereen is bij ons welkom voor vragen en adviezen.

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.