Familieplanner, gemakkelijk voor heel het gezin

Heeft u ook altijd moeite met alle afspraken van uw gezin en van uzelf, dat zal nu geen probleem meer zijn met deze familieplanner.

Dayhaps zal uw keuken kalender vervangen, geen onleesbare kalender meer, maar een gemakkelijke app op uw telefoon. Gemakkelijk voor heel het gezin. U kunt gemakkelijk een agenda maken en delen met de rest van u familie, zo vergeet u niet meer de voetbal wedstrijd van uw zoon en de dansles van uw dochter of uw koffie afspraakje met uw moeder of vader.

U kunt heel gemakkelijk een familie agenda aan maken voor u en uw gezin. Zo kan uw zoon zelf erin zetten wanneer hij een voetbal wedstrijd heeft en wanneer uw dochter een dansvoorstelling heeft. Het maken van een afspraak in de app is zeer gemakkelijk, u klikt eenvoudig op de plus knop en u kunt zo een afspraak erin verwerken, naam, datum, tijd. Het is zelf mogelijk om een reminder te instellen zo dat er zeker van bent dat u niet te laat zal komen op een afspraak.

De reminder kunt u zo instellen dat alleen u het ziet of u kunt het instellen zodat bepaalde mensen ook een reminder krijgen, zo is het mogelijk om gezamenlijk een tandarts afspraak te maken en een reminder af te laten gaan bij uw gezinsleden zodat ook hun niet te laat zijn voor de tandarts.

De familieplanner die het gemakkelijker maakt voor iedereen, geen onleesbare kalender meer in de keuken. Alle afspraken binnen handbereik op uw telefoon.