Evenementen in de rai

Het grootste trouw evenement van Europa komt dit jaar weer naar de Amsterdam rai op 7 en 8 november. In één dag kun jij je laten inspireren voor je trouwdag en misschien zie je hier wel de perfecte trouwjurk!

Wat vind je op het trouw evenement?

Eigenlijk vindt je hier alles op het gebied van trouwen. Zo zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in weddingplanning. Iedereen weer over het algemeen wel dat er veel bij het plannen van een trouwerij komt kijken, maar toch wordt het nog steeds onderschat. Het begint al met de trouwplannen zelf bekent te maken. Wie nodig je uit en wie niet? Nodigen we alle collega’s van het werk uit of alleen vrienden en familie? Op welke dag wil je trouwen en doe je het voor de kerk of niet? Kan het wel op die datum voor de kerk? Hetzelfde geldt voor de locatie van het diner. Waar ga je dit doen? Hoeveel mensen mogen er mee dineren en wat voor gerechten wil je serveren? De lijst gaat eigenlijk oneindig door. Van fotograaf en dj tot het vervoer voor de gasten en natuurlijk niet te vergeten de trouwring. Om alles tot perfectie te laten verlopen is het aan te raden om hulp in te schakelen van een weddingplanner.

Wat voor jurk wil je? Op dit event zullen er tientallen bedrijven met verschillende trouwjurken op het evenement staan. Zij meten jouw maten op en laten je wat jurken passen. Wil je echt een exclusieve jurk, dan kun je alvast een schets laten maken op locatie.

Nog niet zeker over hoe je uitnodiging er uit moet komen te zien? Laat deze dan ter plekke ontwerpen door een van de getalenteerde multimedia designers. Vaak kunnen zij direct een uitnodiging printen om een impressie te geven van hoe het er uit ziet.

Blackhat evenement

Tegenwoordig hoor je steeds vaker in het nieuws dat een bedrijf gehackt is waarbij er persoonsgegevens openbaar zijn gemaakt. Of dat grote telecombedrijven last hebben van DdoS aanvallen. Al meer dan 16 jaar is het Blackhat evenement een van de toonaangevende evenementen op het gebied van cybersecurity. Op dit evenement zijn diverse trainingen te vinden die inspelen op de vraag vanuit de samenleving. Van 10 tot 13 november staat de Amsterdam rai in het teken van professionals en leergierige samenbrengen om hun IT kennis te delen.

De vraag naar dit soort evenementen stijgt door de toename aan cyberaanvallen en hacks. Mede doordat er meer aandacht aan besteed wordt door de media zal dit ook blijven groeien. De IT ontwikkelingen staan ook nooit stil. Er worden steeds nieuwe en betere apparaten ontwikkeld evenals software applicaties. Deze ontwikkelingen brengen ook gevaren met zich mee zoals beveiligingslekken. Geïnteresseerd in de IT? Kom dan zeker een kijkje nemen bij dit evenement.

Parkeergelegenheid

Kom je zelf met de auto naar een evenement. Houdt er dan rekening mee dat je kunt parkeren bij de rai. Je hoeft dus niet je auto een aantal kilometer verderop te parkeren in een woonwijk. Q-park heeft een overdekte parking bij de rai waarbij je tevens de mogelijkheid hebt om je elektrische auto op te laden. Q-park staat niet stil wat betreft ontwikkelingen en speelt ook in op de huidige wensen. Zo hebben zij een EPA award gewonnen voor het ontwikkelen voor hun online beschikbaarheidsinformatie systeem. Door dit systeem kun je online controleren of er nog parkeerplekken vrij zijn.