Entresolvloer

Entresolvloer

Magazijnruimte kost geld, en daarom is het sterk aan te raden om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Bij FGN Magazijnsystemen zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van uw magazijnruimte, en een van de systemen die wij aanbieden is de entresolvloer.

 

De entresolvloer is een populair product dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Zo kan het dienen als extra opslagruimte, maar ook voor bijvoorbeeld meer werkplaatsen. Een entresolvloer is eenvoudig aan te leggen en kent veel voordelen ten opzichte van andere verdiepingsvloeren. Er wordt een extra verdiepingsvloer aangelegd die er voor zorgt dat bepaalde delen van uw magazijn beter bereikbaar zijn. Stellingen worden minder hoog, en dus ook een stuk minder gevaarlijk. Dit product kent eigenlijk alleen maar voordelen; het is de ideale manier om uw magazijninrichting te optimaliseren.

 

Hoe werkt het?

Een entresolvloer is eenvoudig aan te leggen dankzij de sigmaprofielen, kolommen en houten –of metalen vloerelementen. Een groot voordeel van de entresolvloer ten opzichte van andere verdiepingsvloeren is het ontbreken van hinderlijke verticale schoringen. Deze schoringen nemen vaak veel tijd in beslag, maar met een entresolvloer wordt dit gedoe voorkomen. Ook worden leidingen en bedradingen weggewerkt dankzij de sigmaprofielen.

 

FGN Magazijnsystemen

Ons kantoor is te vinden in Vuren. Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met complexe logistieke problemen, en hebben in de loop der jaren ontelbaar veel magazijnen kunnen inrichten. Optimale ruimtebenutting is onze specialiteit, en we weten dat iedere situatie een andere oplossing vereist. Ieder magazijn is uniek, en zodoende moet ook elke oplossing uniek zijn. Dit is dan ook de reden waarom ons assortiment zo uitgebreid en veelzijdig is.

 

U kunt gerust contact met ons opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we u vrijblijvende adviezen verstrekken. Magazijnruimte kan u veel geld en tijd opleveren, en daarom kunnen we het iedereen aanraden om hier optimaal gebruik van te maken.