Entresolvloer – uw bruikbaar oppervlak verdubbelen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een entresolvloer en wat dit voor u kan betekenen? Dan bent u bij FGN Magazijnsystemen aan het juiste adres! Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van entresolvloeren en weten hier alles van af. Met jaren en ervaring en door continu te innoveren hebben zij een krachtige techniek achter het leggen van deze vloeren.

Ze zijn namelijk perfect indien u magazijnruimte tekort komt en meer werkplaatsen wilt creëren. Zonder nieuwe grond op te kopen of een nieuw magazijn o te laten zetten. Zo kunt u, uw werkoppervlak verdubbelen en het magazijn optimaal benutten!

Hoe werkt een entresolvloer?

Simpel gezegd verdubbeld deze vloer techniek de hoeveelheid beschikbare m2. Het vloersysteem bestaat uit kolommen met sigmaprofielen en houten of metalen vloerelementen. Dit heeft als resultaat dat de entresolvloeren binnen een kort termijn te plaatsen zijn.

Omdat de door FGN Magazijnsystemen ontwikkelde entresolvloeren sigmaprofielen bevatten heeft u veel voordelen. Denkt u aan het ontbreken van hinderlijke verticale schoringen of bedradingen, leidingen en sprinklerinstallaties. Indien u wenst het zo compleet mogelijk te laten uitvoeren is het ook mogelijk om het met wand- en plafondsysteem compleet te maken.

De voordelen op een rijtje

Een entresolvloer plaatsen in uw magazijn heeft veel voordelen. Het grootste deel hiervan heb ik in het artikel al naar voren laten komen. En uiteraard komt daarbij dat u wilt groeien als bedrijf zijnde. Dus er moeten oplossingen komen. De entresolvloeren hebben als grootste voordeel dat het simpelweg de beschikbare vierkante meters verdubbeld. Hierdoor kan er meer werk verricht worden in één ruimte. Dit betekend ook meer opslag ruimte en meer werkplekken om te creëren.

Daarbij komt dat u geen hinder ondervindt van bedrading, verticale schoringen of wat dan ook. Dit omdat FGN Magazijnsystemen dit alles verwerkt hebben in het sigmaprofiel. Bent u klaar om de stap te nemen?

Contact

Wilt u meer weten over welke mogelijkheden een entresolvloer bieden of over FGN Magazijnsystemen? Bezoekt u dan gerust eens hun website of bel ze!