EHBO cursus Den Haag

EHBO cursus Den Haag

In de ogen van Hart voor BHV beschikken nog steeds te weinig mensen in dit land over de juiste kennis en vaardigheden op het gebied van EHBO. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen wanneer iemand een hartaanval krijgt? Of wanneer iemand een hersenschudding heeft? Of een gebroken arm? Een brandwond? In onze ogen is het erg belangrijk dat er te allen tijde mensen in de buurt zijn die weten wat ze moeten doen wanneer deze situaties zich voordoen. U kunt uzelf deze vaardigheden bijbrengen door het volgens van een EHBO cursus. Den Haag kent met Hart voor BHV de perfecte plek waar u terecht kunt voor zo’n cursus.

 

EHBO cursus Den Haag: wat houdt het precies in?

Tijdens onze EHBO cursus Den Haag worden alle aandachtspunten behandeld die relevant zijn op het gebied van eerste hulp verlenen. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere veiligheid, eerste hulp (het omgaan met bloedingen, brandwonden, botbreuken, controle van ademhaling en bewustzijn en shock vitale functies), de stabiele zijligging, reanimeren en het toepassen van een defibrillator.

 

Deze cursus is geschikt voor iedereen van alle leeftijden en wordt verzorgd door professionele instructeurs die zowel over de juiste certificaten, praktijkervaring en vaardigheden beschikken. Wij kunnen u een inhoudelijke en leerzame cursus garanderen.

 

Nadat u onze cursus succesvol heeft afgerond zal u een certificaat ontvangen dat een jaar geldig is. Aan het eind van dit jaar kan dit certificaat door middel van een kleine, aanvullende cursus verlengd worden. Na het volgen van onze cursus zal u in staat zijn om snel en adequaat te handelen tijdens ongelukken. U zal in staat zijn om levens te redden van onze cursus!

 

Heeft u interesse in onze EHBO cursus? Den Haag is the placet to be! Neem een kijkje op onze website als u meer wilt weten.

This entry was posted in .