Een opleiding van Fabius

Fabius heeft verschillende opleidingen die je kunt volgen. Deze opleidingen hebben veel voordelen, er is bijvoorbeeld geen vooropleiding nodig en je hebt slechts 1 ochtend of avond per week les. Zo kan bijna iedereen een opleiding bij Fabius volgen. De lessen vinden plaats op meer dan 50 verschillende locaties, dus er is eigenlijk altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Met de opleidingen van Fabius vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. De opleidingen van Fabius sluiten namelijk perfect aan bij wat werkgevers van je vragen. Zo kun je direct na je opleiding aan de slag. Naast de individuele opleidingen biedt Fabius ook incompany opleidingen. Voor bedrijven kan dit een hele goede zet zijn, omdat op deze manier de werkzaamheden binnen je bedrijf verbeterd kunnen worden.

Incompany opleidingen

Fabius kan de opleidingen dus niet alleen aanbieden aan individuele personen die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten, maar ook aan bedrijven. Bedrijven kunnen op deze manier hun werknemers laten bijscholen, en zo de werkzaamheden beter laten verlopen en misschien zelfs de productiviteit te verhogen. Werknemers zijn erg belangrijk in elk bedrijf, en deze moeten dan ook veel en goede kennis van zaken hebben. Met een opleiding van Fabius kan dit worden bereikt.

Maatwerk

Het is niet alleen mogelijk om je werknemers een standaardopleiding van Fabius te laten volgen, er kan namelijk ook maatwerk worden geleverd. Dit is voor de meeste bedrijven ideaal, de opleiding kan namelijk worden afgestemd op de behoeften van de onderneming. De opleidingen en trainingen voor bedrijven hebben te maken met kantoorwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het administratieve, financiele, commerciele of secretariële aspect, maar ook aan de receptie, telefoneren of automatisering. Natuurlijk kun je de inhoud van de opleiding afstemmen met Fabius, wanneer je hier interesse in hebt. De opleidingen voor bedrijven kunnen worden gegeven op verschillende leslocaties, maar ook in het bedrijf zelf. De structuur en de inhoud kunnen worden aangepast naar jouw wensen, wanneer je kiest voor maatwerk.

 

Als er bijvoorbeeld veranderingen in je bedrijf plaatsvinden, waardoor bepaalde taken moeten worden overgenomen door andere werknemers, kun je ook gebruikmaken van deze opleidingen. Of het nou is om kennis bij te brengen of deze enkel op te frissen, de opleidingen van Fabius kunnen veel voordelen hebben. De mogelijkheden zijn groot wanneer je kiest voor maatwerk. Je kunt zeker eens informeren als je interesse hebt in een opleiding van Fabius. De mogelijkheden kunnen worden besproken en zo weet jij of een bedrijfsopleiding of -training van Fabius iets voor jou is.