Dit zijn de fashion trends voor oudjaarsavond

Je eerste nieuwjaar resolutie kan al ingaan in de vroege uurtjes van 1 januari 2016: er geweldig uitzien! Uiteraard is oudejaarsdag een perfecte dag om eens flink uit te dossen met je outfit dus maak daar gebruik van. Wil je helemaal volgens de trends gekleed gaan? Lees dan in deze blog waarmee je compleet de blits kunt maken op 31 december. Vergeet je outfit overigens niet compleet te maken met een stralende nagellak of acryl poeder!

Glitters

Glitters zoveel je maar kunt bedenken. Glitters zijn natuurlijk al een aantal jaar van de partij als het gaat om nieuwjaar, maar dit jaar zijn er weer andere vormen. Denk bijvoorbeeld aan de mateloos populaire glitter leggings en jeggins van dit moment. Combineer deze met een chique blazertje en een paar hakken en je bent ready to go.

Velours

Ben je niet zo van de glitter maar wel van de glanzende stoffen? Probeer dan eens een stoere leren broek met een velours jasje erover. Velours is een rijke, volle stof met een middelhoge vleug die zorgt voor de luxe uitstraling. H&M heeft al een prachtig velours jasje in de feest collectie opgenomen, maar ook elders zijn ze volop verkrijgbaar. Aangezien velours een echte trend stof is moet je hem dragen ‘wanneer de tijd rijp is’. Grijp je kans dus!

Lange jurken

Gala of James Bond thema’s komen we vaak tegen op de feestjes rondom nieuwjaar. Donkere lange jurken kunnen dus weer volop gedragen worden. Let er alleen op dat je de jurk van changeant satijn of nepzijde in de kast laat hangen, die kunnen echt allang niet meer.
Als je echt op wilt vallen op de feestjes kun je dit jaar ook prima aankomen met compleet zilveren of gouden jurken. Kies dan voor een jurk met volledig gouden of zilveren draden zodat de kleur zo min mogelijk wordt afgezwakt.