De perfecte eyeliner

Voor veel vrouwen blijft het moeilijk; een perfecte eyeliner streep zetten. En dat is heel jammer want een eyeliner lijntje boven je oog kan je gezicht juist een hele mooie uitstraling geven. Het geeft je een wakker gezicht en je ogen krijgen meer expressie. Heel jammer dus als je dit moet opgeven omdat het je simpelweg niet lukt. Er zijn een aantal verschillende manieren die je kunt gebruiken om een eyeliner aan te brengen. Als het je nou echt niet lukt, of je ziet het niet zitten om elke ochtend aan je eyeliner te beginnen, kun je altijd nog permanente eyeliner overwegen. Hierdoor hoef je nooit meer met eyeliner te prullen en sta je elke ochtend op met het perfecte lijntje op je ooglid.

Naturel eyeliner

Als je van een natuurlijke look houdt, kan een eyeliner het helemaal afmaken. Je zou het misschien niet direct denken, maar met eyeliner kun je een prachtige romantische naturel look maken. Hiervoor gebruik je natuurlijke kleuren. Om het lijntje boven je oog te zetten, gebruik je ook natuurlijke kleuren, maar wel de donkere tinten. Gebruik dus bijvoorbeeld een diepbruine of antraciete eyeliner. Hiermee zet je een dun lijntje boven je oog. De volgende stap is erg belangrijk voor de natuurlijke look, je gaat het lijntje namelijk uitvegen. Hiervoor gebruik je een stevig kwastje. Ook kun je een oogschaduw aanbrengen in de kleurtint van de eyeliner die je gebruikt. Je kunt de eyeliner met een stevig kwastje over laten lopen in de oogschaduw.

Strakke eyeliner

Als je niet zo houdt van de natuurlijke, romantische look, kun je natuurlijk ook gaan voor de heftigere versie. Hierbij zet je een strakke zwarte lijn boven je ogen, het is hierbij belangrijk om je te focussen op het punt waarop je je lijntje wil eindigen. Hierdoor wordt de lijn meestal veel strakker. Bij deze look mag je de lijn best iets verder laten doorlopen dan je buitenste ooghoek. Hierdoor krijg je een katachtige look. Deze look maak je helemaal af met rode lippen.

Permanente eyeliner

Mocht je hier nou geen zin  in hebben of geen tijd voor hebben, dan is permanente eyeliner misschien wel iets voor jou. Deze eyeliner wordt aangezet met permanente make-up. Je kunt kiezen uit veel verschillende diktes, kleuren en lengtes. Hierdoor is er altijd iets wat bij je past. Ook is het resultaat heel natuurlijk, vaak natuurlijk dan dat je normale eyeliner gebruikt. Het is niet alleen handig dat je niet elke ochtend hoeft te prullen met eyeliner, er zitten nog meer voordelen aan. Zo hoef je je bijvoorbeeld nooit meer zorgen te maken over uitgelopen make-up. Je zult namelijk nooit meer last krijgen van uitgelopen eyeliner, zelfs niet als je gaat zwemmen of naar de sauna gaat.