De bewuste gever

Er zijn heel veel van die producten die we allemaal wel kennen of ooit eens hebben gezien, maar waarvan we nooit van z’n lang zal z’n leven niet weten hoe het nou daadwerkelijk heet. Je zou er een spel van kunnen maken. Dat je een foto laat zien en dat je erachter moet komen hoe het nou heet. Sizzlepak is zo’n product. Je hebt het allemaal wel eens gezien, gevoeld of misschien zelfs gebruikt. Voor een cadeau dat je op ging sturen. Of een kerstpakket dat je kreeg. Of een stuk speelgoed dat je voor je zoontje of neefje kocht. Het zijn van die dingen die veilig vervoerd moeten worden. En daarvoor is beschermingsmateriaal nodig. Want het is natuurlijk een verschrikking als je een fles wijn krijgt in een mooie verpakking, en het blijkt dat hij stuk is doordat hij niet goed beschermd heeft gezeten.

Wat het nu eigenlijk is

Maar wat is sizzlepak dan, vraag je je misschien af. Wel, sizzlepak is een beschermingsmateriaal voor bijvoorbeeld één van de bovengenoemde voorbeelden. Alles wat je geeft en mooi verpakt is, maar wat het waard is om goed beschermd te worden, kun je beschermen met sizzlepak.

De sizzlepak bescherming is milieuvriendelijk

Sizzlepak zijn die kleine, smalle strookjes papier die zigzaggen. Je hebt ze in allerlei kleuren. Zo kun je voor iedere gelegenheid wel een sizzlepak uitzoeken bij je geschenk. De zigzaggende papiertjes beschermen het geschenk door hun vorm en functionaliteit. Ze zijn milieuvriendelijk, schoon en effectief. Het eerste is ook van groot belang omdat er altijd al zoveel verpakkingsmateriaal weggegooid wordt en dat is zonde. Sizzlepak gooi je bij het oud papier en het wordt gewoon gerecycled en dus hergebruikt voor een ander functioneel gebruik. Dat is een prettig idee. We willen immers niet dat het verspild wordt. Een aanrader voor de bewuste gever dus.