Dagje met het gezin naar Rotterdam

Als je gezellig een dagje weg gaat met het gezin, is Rotterdam een hele goede keus. Er zijn namelijk veel activiteiten te doen die zowel voor kinderen als ouders erg leuk zijn.

 

Plaswijckpark

Een van de mogelijkheden als je naar Rotterdam gaat, is het Plaswijckpark. Dit is een park met drie verschillende onderdelen, zo is er voor iedereen wat wils. Je kunt bijvoorbeeld spelen, zwemmen, wandelen, picknicken en naar dieren kijken. In de Speelwijck kun je heerlijk spelen, je kunt namelijk klimmen en klauteren in de speeltuin, zwemmen in de havenspeeltuin of je vermaken in de verkeerstuin. Het is net als in het echte verkeer met wegen, stoplichten en rotondes. Het enige verschil is dat er in deze verkeerstuin alleen skelters. In de Dierenwijck leven bijzonder dieren zoals apen, otters en nandoes. Om dit te bewonderen is leuk voor het hele gezin. In de Wandelwijck kun je, zoals de naam al zegt, heerlijk wandelen. Ook kun je lekker ontspannen in het gras of picknicken. Dit geeft de ouders ook wat rust in het Plaswijckpark.

 

Pannenkoekenboot

Als iedereen een leuke dag heeft gehad, heerlijk heeft gespeeld, en van de omgeving heeft genoten, moet de dag natuurlijk afgesloten worden met een lekker hapje eten. De pannenkoekenboot leent zich hier perfect voor. In de boot vaar je langs de mooie plekken van Rotterdam, zoals de Erasmusburg. Tijdens de vaart kun je genieten van een heerlijk buffet waar pannenkoeken met kaas, spek en natuurlijk naturel klaarstaan. Deze kan iedereen naar zijn eigen smaak garneren met vruchtjes, kaas, jam en nog veel meer. Je kunt hier tijdens de vaart zelfs onbeperkt genieten van deze heerlijke pannenkoeken. Als de kinderen nog niet moe genoeg zijn na deze dag, kunnen ze zich alsnog vermaken in het scheepsruim in de ballenbak. De ouders kunnen nog even genieten van het uitzicht en dan zit het dagje Rotterdam er al weer op. Om te parkeren in Rotterdam kun je terecht bij Q-Park. Deze parkeergarage is erg netjes en biedt een comfortabele plaats. Ook de ligging is erg gunstig.