Carwrapping

Carwrapping

De gemakkelijkste en voordeligste manier om uw auto te personaliseren is zonder twijfel carwrapping. Dit multifunctionele product biedt zowel bescherming aan uw auto alsmede een verfraaiend uiterlijk. Ook is het een ideale manier om uw auto als reclameobject te gebruiken. Wil je meer informatie over carwrapping? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden!

Carwrapping: wat is het precies?

Carwrapping is het aanbrengen van een car wrap folie op de huidige laklaag van uw auto. Deze folielaag beschermt uw auto tegen bijvoorbeeld steentjes, zout, olie en vogelpoep. Daarnaast biedt carwrapping u de mogelijkheid om uw auto te personaliseren, precies op de manier waarop u dit wilt. Custom prints in iedere gewenste kleur zijn bij ons mogelijk, waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn.

Waarom carwrapping?

Carwrapping kent veel voordelen. Een van deze voordelen is de hoge restwaarde: indien een nieuwe lease-auto wordt gewrapt blijft de onderstaande laklaag geheel intact. Na het verwijderen van de lak komt er een geheel nieuwe lak tevoorschijn!

Verder is het veel sneller en goedkoper dan normaal spuiten, en is het eenvoudig om een nieuwe lakkleur aan te brengen.

Wrap-masters.nl

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring is Wrap-Masters.nl een bekende naam in de sign branche. Wij willen altijd het beste voor uw auto en werken daarom uitsluitend met de beste merken. Dit zijn de merken 3M en Avery Dennsion. Deze merken staan garant voor een sterke lijmkracht en kleurechtheid. De kwaliteit die wij bieden kunnen we aantonen met het 3M preffered car wrapper certificaat. Meer informatie over carwrapping en/of over onze diensten? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers!

This entry was posted in .