Carwrapping, wat is het en waarom is het handig?

Je hoort de term steeds vaker vallen tegenwoordig: carwrapping. Maar wat is dit nou eigenlijk en waar is dit handig voor? En wat zijn bijvoorbeeld de redenen waarom je dit ook moet doen? Wij leggen het uit! Bij carwrapping wordt er een car wrap folie over de laklaag van de auto aangebracht. De auto wordt op deze manier beschermt tegen schade en kleurverschillen. Er is hierbij veel mogelijk. Er kan bijvoorbeeld een eigen print ontworpen worden die op de auto geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk om onderdelen van de auto te carwrappen en niet de gehele auto. Naast auto’s kan dit ook op andere vervoersmiddelen als boten of scooters toegepast worden.

Voordelen carwrapping
Er zijn verschillende voordelen aan carwrapping. Allereerst is het voor de auto echt een investering. Doordat er een laagje over de normale laklaag komt wordt de normale laklaag beschermt tegen beschadiging en blijft intact. De restwaarde van de auto zal op deze manier hoger blijven. Op deze manier kan je altijd een mooie nieuwe stralende auto verkopen. Daarnaast is het goedkoper om aan carwrapping te doen ten opzichte van de auto te laten spuiten. Verder kan je op deze manier de auto nog persoonlijker maken. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp op de auto te laten carwrappen! Verder kan er ook voor gekozen worden om bepaalde onderdelen van de auto te laten carwrappen. Wat ook handig is, is om de auto als reclameobject te gebruiken en reclameboodschappen op de auto te laten carwrappen.

Dé specialist in carwrappen
Wrap-masters is al 30 jaar aanbieder van carwrapping en beschikt hierdoor door veel kennis en ervaring. Zij bieden alleen de allerbeste merken aan zodat het resultaat ook het beste is dat er mogelijk is. Wil je meer weten over onze diensten? Kijk dan op de website of neem contact met ons op!