BHV opleiding

BHV opleiding

Een BHV opleiding is onmisbaar wanneer u nog geen BHV’er (bedrijfshulpverlener) in dienst heeft. De Arbowet heeft sinds 1994 als vereiste ingesteld dat iedere werkgever minstens één BHV’er in dienst heeft, zodat de veiligheid van klanten en medewerkers gegarandeerd kan worden. Als u personeel in dienst heeft bent u wettelijk verplicht om te allen tijde een BHV’er aanwezig te hebben in uw bedrijf, en daarom bieden we bij Hart voor BHV een BHV opleiding aan.

 

De opleiding en haar voordelen

Het volgen van een BHV opleiding bij Hart voor BHV kent veel voordelen. Onze docenten zijn uitsluitend professionals die veel praktijkervaring in de benen hebben. Deze docenten weten hoe ze op een effectieve en leuke manier BHV lessen kunnen verzorgen. De opzet van onze opleiding is eenvoudig en daardoor doeltreffend, en de cursus sluit aan op realistische werksituaties.

 

De soorten opleidingen

Bij Hart voor BHV heeft u de keuze tussen twee verschillende cursussen: de BHV Basis cursus (voor beginners) en de BHV Herhalingscursus (voor mensen die de opleiding al hebben behaald). De BHV basis cursus bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen, namelijk:

 

  • Het verlenen van Eerste Hulp
  • Het beperken en bestrijden van een beginnende brand
  • Communicatie tijdens verschillende noodsituaties
  • Ontruimen

 

De herhalingscursus is bedoeld voor bestaande BHV’ers die hun BHV certificaat willen verlengen. Tijdens deze eendaagse cursus wordt het niveau van de kennis en vaardigheden op peil gehouden zodat uw BHV’er(s) altijd volledig up to date blijven. De veiligheid van uw klanten en werknemers is belangrijk, en daarom is het aan te raden ieder jaar een herhalingscursus bij Hart voor BHV te volgen.

 

Wij zijn ervaren en weten iedereen binnen enkele dagen op te leiden tot volwaardige BHV’ers die levens kunnen redden. Heeft u interesse in een BHV opleiding? Neem dan snel contact met ons op.

This entry was posted in .