Autoschade

Autoschade

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: autoschade. Dit is natuurlijk vervelend, en we begrijpen heel goed dat u zo snel en effectief mogelijk van deze schade af wilt. Bij De Vos Autoschade zijn we gespecialiseerd in snelle en professionele reparatie van autoschade in alle soorten en maten. Heeft u te kampen met autoschade? Kom dan snel eens langs in onze garage nabij Utrecht!

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

U kunt bij ons terecht met allerlei soorten autoschade, of dit nu een sterretje of een flinke deuk betreft. Onze deskundige monteurs kunnen allerlei werkzaamheden voor u en uw auto uitvoeren, waaronder het polijsten van krassen, spotrepair, reparaties van sterren, het uitdeuken zonder spuiten, het spuiten van brommer/motor, het professioneel verwijderen van vreemde geurtjes in de auto en het industrieel spuiten. Kampt u met een complexere vorm van autoschade? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen alle mogelijkheden doornemen en kunnen we u wellicht advies geven. We zullen u hoe dan ook verder kunnen helpen!

 

Een van onze specialiteiten is het uitvoeren van spotrepair. Tijdens de uitvoering van spotrepair kunnen kleine beschadigingen (zoals deuken of krassen) op locatie worden hersteld. Als de lakbeschadiging maximaal 30 cm groot is of een deuk een maximale diameter heeft van 4 cm, is spotrepair de verstandigste keuze. Deze methode scheelt u veel tijd en geld.

 

Tijdens onze werkzaamheden leggen we de lat te allen tijde hoog. U kunt bij ons rekenen op vakmanschap en deskundigheid, en daarnaast bieden wij altijd hoogstaande service aan. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op vervangend vervoer wanneer u hier behoefte aan heeft, en heeft u een levenslange garantie op ons lakwerk.

 

Heeft u last van autoschade? Kom dan eens langs in onze garage vlakbij Utrecht: we zijn zelfs op zaterdag geopend. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar!

This entry was posted in .