Automaat spoelen

Automaat spoelen

Wilt u uw automaat spoelen en bent u nog op zoek naar een professionele garage waar dit kan plaatsvinden? Stop dan maar met zoeken, AVS Auto’s is uw beste keuze! Olie moet nu eenmaal ooit vervangen worden en dit is ook het geval bij automaten. Verouderde olie kan veel klachten veroorzaken en kan uw rijervaring ernstig verslechteren. Dit wilt u natuurlijk te alen tijde voorkomen en daarom raden wij u aan tijdig uw olie door ons te laten vervangen!

 

Waarom automaat spoelen?

Wij adviseren de gemiddelde automaat iedere 90.000 kilometer te laten spoelen. Dit voorkomt problemen als slecht schakelen, bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofgebruik en slecht functioneren van de kick-down. Het automaat spoelen voeren wij dus preventief uit: het is beter om problemen te voorkomen dan ze te genezen. Een versnellingsbak die te lang niet gereinigd is kan grote gevolgen hebben voor uw auto.

 

Wat bieden wij aan?

Wij maken uitsluitend gebruik van machines en gereedschappen van de hoogste kwaliteit. Onze medewerkers en monteurs zijn allemaal professionals die jarenlange ervaring in de benen hebben. Ook beschikken ze over de juiste opleiding en worden ze regelmatig bijgeschoold. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u aan alles wat we doen.

 

Automaat spoelen voeren wij op een deskundige manier voor u uit. U kunt er op vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw versnellingsbak op een veilige en nauwkeurige manier te reinigen zodat u geen klachten meer zult ervaren. Uw rijplezier is onze prioriteit!

 

Onze klanten beschrijven ons als professioneel en betrokken en dat zijn ook exact onze kernwaarden. Wij voeren geen half werk uit en zien geen enkele opdracht als een routineklus. U kunt bij ons rekenen op vakwerk.

 

Wilt u uw automaat bij ons laten spoelen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in .