Android apps om bij weg te dromen

Er zijn twee dingen waar wij mensen echt niet zonder kunnen en waarvan we chagrijnig worden als we het niet binnen handbereik of onvoldoende hebben. Ik heb het natuurlijk over: voldoende slaap en onze mobiele telefoon. Wanneer we deze twee dingen combineren dan komen we bij mobiele applicaties om beter en dieper te kunnen slapen. En dat is nou net het onderwerp van dit artikel. De Google Play Store staat vol met apps zoals Sleep Better om jouw dromen te monitoren en om je bedtijd gewoontes te verbeteren. Of wat dacht je van de Dream Talk Recorder? Deze app registreert alles wat je doet wanneer je aan het dromen bent. Ontkent jouw partner altijd dat hij of zij aan het praten of snurken is in zijn slaap? Zorg dan voor bewijs met de Dream Talk Recorder. In dit artikel tonen we jou een overzicht van android slaap apps om bij weg te dromen.

Sleep as Android

De Sleep as Android app is een slimme wekker. De app analyseert gedurende een periode van twee weken jouw slaapcyclus. De app neemt de gesprekken die jij in je slaap voert op en detecteert ook of je snurkt. Op basis van deze analyse wekt deze applicatie jou wanneer je je in de optimale fase van de slaapcyclus bevind. Deze app zorgt ervoor dat je uit je slaap ontwaakt door de inzet van rustige geluiden uit de natuur. Hierbij kun je denken aan geluiden van de zee of zacht fluitende vogels. De app is beschikbaar als gratis versie. De uitgebreidere versie van Sleep as Android kost € 3,99.

Soothing sleep sounds

Soothing sleep sounds is dé applicatie voor jou wanneer je het op sommige momenten lastig vindt om in slaap te vallen. Vaak zijn dit periodes waarin je veel stress hebt door het werk of waarin je alle stof voor je tentamen op het laatste moment in je hoofd stampt. Soothing sleep sounds biedt geluiden waardoor je beter kunt slapen. Ook bevat de app geluiden die uitermate geschikt zijn voor meditatieoefeningen. De applicatie is gratis beschikbaar in de Google Play Store.

Sleep Timer

Kun je niet in slaap vallen zonder eerst naar jouw favoriete muziek te luisteren? Dan is de Android app Sleep Timer een echte aanrader voor jou. Je kunt je favoriete muziek luisteren via kanalen zoals Spotify, Google Play Music of YouTube. Vervolgens geef je aan wanneer je wilt dat de muziek stopt door de timer in te stellen. Wanneer de timer afgaat wordt jouw favoriete muziek door de applicatie zachter gezet tot dat de muziek uiteindelijk helemaal stopt. Ook deze applicatie is gratis.

Droom nu zelf heerlijk weg met deze apps in jouw heerlijk comfortabele bed.