Adembenemende stadswandeling door Haarlem

Stadswandeling HaarlemTijdens een adembenemende stadswandeling door Haarlem wordt u meegenomen naar de historie van de stad. Dankzij de theatrale manier van vertellen herbeleeft u de historie van een stad die ooit groter was dan Amsterdam. Tegenwoordig ligt de stad altijd in de schaduw van de hoofdstad, maar vroeger lagen deze verhoudingen anders. In de Middeleeuwen was de stad Haarlem belangrijker, dan de stad Amsterdam. Slechts weinig echte Haarlemmers weten dit en herontdekken dit moment tijdens een stadswandeling door hun stad. U kunt het volgende allemaal verwachten als u bij Storytrail een unieke stadswandeling boekt:

• Ga mee terug naar de Middeleeuwen in Haarlem.
• Ontdek de unieke geschiedenis met een verhalenverteller.
• Een stadswandeling zoals u deze nog nooit gezien heeft.
• Zelfs geboren Haarlemmers leren meer over hun eigen stad!

Maak kennis met de historische legendes van de stad

Wist u dat de keizer van Haarlem ooit een adembenemend gevecht organiseerde om zijn macht te tonen? Of wist u dat de uitvinder van de broekdrukkunst Laurens Coster uit Haarlem komt? Of dat Pieter Teyler al zijn rijkdommen aan de stad schon? Dit soort legendes kunt u opnieuw beleven dankzij de theatrale manier van vertellen door uw eigen verhalenverteller. U hoort bijvoorbeeld alles over de Graven van Holland en hoe ze ooit bijna keizer werden van Duitsland. De historische stadswandeling is een echte belevenis dankzij uw eigen persoonlijke verhalenverteller.

Boek deze stadswandeling al vanaf één persoon

Op geplande data is het mogelijk om al vanaf één persoon een stadswandeling te boeken. Bijna iedere maand wordt er een stadswandeling georganiseerd met een verhalenverteller. Via de website kunt u direct een wandeling met uw gezin boeken. Wilt u liever een privé wandeling? Vanaf 15 personen is het mogelijk om een privé wandeling te boeken. U mag dan zelf de datum en tijd uitzoeken om op pad te gaan met onze verhalenverteller in Haarlem.